Här kan du enkelt beställa Prescription Fields' Reserve Blend. OBS! Trälådorna är nu slut men vinet går utmärkt att beställa styckvis!

  Vänligen kontrollera att du angivit en korrekt e-post adresss och att du accepterat villkoren.

  ART NR 76365 | PRESCRIPTION FIELDS´ RESERVE BLEND 2014 | 750 ML | ALK 13,5 % | 99 KR

  Ny smakrik Zinfandel-blend från Kalifornien!

  Med Prescription har vinmakaren skapat en blend av Zinfandel, Petite Sirah, Merlot, Syrah och Cabernet Sauvignon från bästa tänkbara odlingslägen i Kalifornien för att åstadkomma den eftersträvansvärda smakrikedomen, bredden och komplexiteten hos en verkligt stor Field blend.

  Prescription Fields´ Reserve Blend är sprungen ur den urgamla traditionen av ´Field blending´ där alla druvsorter i vinet odlats på samma fält, skördats och sedan vinifierats tillsammans och på så vis skapat en helt unik blend direkt från marken. Ett vin skapat på fältet.

  BESTÄLL HÄR


  Prescription Fields´ Reserve Blend är smakrikt, balanserat och med en ryggrad av amerikansk ek för struktur och elegans. Det är ett vin som är lätt att tycka om och som passar till många olika sorters mat. Den mörka generösa frukten och de kryddiga tonerna från ekfaten gifter sig väl med alltifrån hamburgare och vilt till kyckling, pasta och pizza.

  BESTÄLL HÄR

  Doft - generöst fruktig, nyanserad med fatkaraktär och aromer av blåbär, björnbär, kanel, choklad samt vanilj.

  Smak - fyllig, fruktig och komplex med inslag av skogsbär samt choklad och vanilj från fatlagringen.

  Vinet kan lagras för den som vill låta vinet få än mer utvecklade aromer i doft och smak, men går alldeles utmärkt att avnjuta i nuläget.

   

  Så här beställer du Prescription till din lokala Systembolagsbutik

  BESTÄLL HÄR