Här kan du enkelt beställa J. Bäumer Riesling till din lokala systembolagsbutik.

  Vänligen kontrollera att du angivit en korrekt e-post adresss och att du accepterat villkoren.

  ART NR 79377 | J. BÄUMER RHEINGAU RIESLING 2015 | 750 ML | 8% | 89 KR

  KRITIKERROSAD RIESLING – ÄNTLIGEN I SVERIGE!

  Upptäck den fantastiska mångfalden och bredden hos Rieslingdruvan med J. Bäumer. Den balanserade sötman möts av en frisk syra och krispiga frukttoner av citrus, persika och gröna äpplen. Vinet har en härligt fruktig smak och ett långt avslut. Utmärkt till fisk och skaldjur, asiatiskt, kyckling och sallader eller bara som den är. J. Bäumer Riesling är fräsch, modern och lätt att tycka om!

  Vinet är gjort på Riesling från Rheingau som ligger vackert i sluttningarna ner mot floden Rhen. De svala klimatförhållandena längs floden frambringar välbalanserade, ljusa och fruktdrivna viner som verkligen återspeglar smaken av denna vackra region. Vinet är jäst och lagrat på ståltank för att behålla den friska syran och den krispiga fruktprofilen. Mycket hög kvalitet till ett oslagbart pris för den svenska marknaden.

  Joachim Bäumer var en välrenommerad vinmakare redan på 1950-talet och exporterade sina viner till flera marknader. Man skilde sig då från övriga producenter i regionen genom att fokusera på kvalitet istället för kvantitet. Familjen Ress köpte egendomen 1957 och för traditionen med kvalitetsvin vidare. Idag står J. Bäumer för modern, innovativ och drickvänlig Riesling.

  BESTÄLL HÄR

  Område: Rheingau

  Druva: 100% Riesling

  Alkoholhalt: 8%

  Pris: 89kr

  Doft: fruktig doft med inslag av citrus, persika, aprikos och vita blommor.

  Smak: aromatisk och fruktig med balanserad sötma och inslag av tropisk frukt, nötter och äpplen.

  Passar till: vitt kött, kyckling, ris- och pastarätter, sushi och fiskoch skaldjur, sallader och ostar.

  SÅ HÄR BESTÄLLER DU J. BÄUMER RIESLING TILL DIN LOKALA SYSTEMBOLAGSBUTIK