Här kan du enkelt beställa Gran Real till din lokala systembolagsbutik.

  Vänligen kontrollera att du angivit en korrekt e-post adresss och att du accepterat villkoren.

  ART NR 79342 | GRAN REAL TEMPRANILLO 2015 | 750ML | ALK 13% | 79 KRONOR

  Smakrik ekfatslagrad Tempranillo nu i exklusiv presentförpackning!

  Gran Real är en hyllning till den spanska nationaldruvan Tempranillo, ett mycket välgjort och balanserat rött vin med stor, fyllig smak och ekfatstoner.

  Vinmakaren Antonio har skapat detta vin inspirerat av de fruktdrivna italienska viner som gjort sig så populära på den svenska marknaden, men samtidigt bibehållit karaktären som gjort Spanien till det stora vinland det idag är.

  På grund av vinets fina mottagande finns det redan i ett 50-tal butiker runtom i landet. Skulle den inte finnas i just er butik går det bra att beställa den här för leverans utan extra kostnad.

  BESTÄLL HÄR

  ekfat
  För Gran Real används en unik teknik med en kombination av både amerikansk och fransk ek i samma fat. Detta ger den perfekta balansen då den franska rostade eken lyfter smaken och ger vinet en ryggrad kompletterad av de aromatiska tonerna från den amerikanska eken.

  Vinet passar utmärkt till smakrika fläsk-, nöt-, lamm- och kycklingrätter och är även ett gott sällskap till smakrika pastarätter och ugnsrostade grönsaker. Eller varför inte göra som spanjorerna själva och dricka det till lufttorkad skinka och Manchego-ost?

  BESTÄLL HÄR

  Doften är fruktig, nyanserad och kryddig med tydlig fatkaraktär, inslag av plommon, körsbär, mörk choklad, nypon, kaffe och vanilj.

  Smaken är fyllig, komplex och bjuder på aromer av mörka bär, torkad frukt och körsbär samt choklad- och vanilj från fatlagringen.

  Vinet kan lagras ett par år för den som vill låta vinet få än mer utvecklade aromer i doft och smak, men går alldeles utmärkt att avnjuta i nuläget.

  Bodegas Yuntero

  Bodegas Yuntero är ett av Spaniens största kooperativ med över 700 olika mindre vinbönder som odlar druvorna vinerna produceras av. Inte bara bidrar detta till en levande landsbygd med de vackra vidsträckta fält av vinodlingar regionen La Mancha är känt för. Det håller även liv i de i generationer nedärvda traditioner som skapat de viner vi idag känner Spanien för.

   

  Så här beställer du Gran Real till din lokala Systembolagsbutik

  BESTÄLL HÄR